Ulukışla İlkokulu
ULUKIŞLA KÖYÜ FATİH MEVKİİ ŞEYH ŞAMİL SK. NO: 4 MERKEZ / AKSARAY

VİZYON

01-Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Herkes insan yaşamının sürekli bir öğrenme-yenilenme ve gelişme süreci içerisinde geçtiğini bilsin. 2-Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenmek için her türlü fırsatının verildiğini bilsin, bizlere inansın destek olsun. 3-Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. 4-Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın

MİSYON

01-Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak. 2-Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. 3-Öğrencilerimizin daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek. 4-Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek. 5-Öğrencilerimizi , öğretmenlerimizi ,yönetici ve velilerimizi 21.yy hazırlamak için varız ve çalışmaktayız.

Normal Eğitim

Ders Başlama saati :08:50 Ders Bitiş saati :14:10

Katı Yakıt (Kalorifer)

Yok.

Aksaray -Ulukışla Köyü :32 km

Aksaray -Ankara(E-5) karayolu üzerinde,ana yola 8 km uzaklıktadır.